top of page

Koesterpad©
na abortus 

Met kaartenset en koesterboek

Het doel van dit persoonlijke koesterpad is dat je een dieper inzicht krijgt in je rouwproces en dat je aan de hand van de kaarten en tools je kindje en de gebeurtenis een plek kunt geven in je leven en kunt integreren in je familie. Je leert opnieuw de eerste stappen te zetten in je persoonlijke ontwikkeling en dit verder ontwikkelen dan je voor je abortus stond. Je gaat met vernieuwde hoop aan een nieuw hoofdstuk in je leven bouwen.

Koesterboek bookcover.png
Add a subheading (9).png
Add a subheading (8).png

Liefdevol omarmt hij mij, hij weet niet wat te doen, ik sluit mijn ogen kan niets meer aan, dan geeft hij plots een zoen. Een zoen zo teder en zo lief, een wondermooi gebaar.

Een zoen van troost. Een zoen die zachtjes zegt wist ik het maar.

Een sprankeltje hoop is meer waard dan goud.

Bij dit koesterpad kan je kiezen uit 2 versies

  • standaard koesterpad (voor iedereen)

  • spiritueel koesterpad  

Daar ik zoveel mogelijk mensen wil helpen met deze uitdaging in hun leven heb ik deze twee trajecten gemaakt. Mensen die een niet gelovig zijn of mensen die een bepaalde godsdienst omarmen kunnen het standaard koesterpad volgen, spirituele mensen natuurlijk het spirituele koesterpad. Beide zijn deels overlappend en zeker evenwaardig. In beide koesterpaden komen alle facetten waarmee je geconfronteerd wordt tijdens deze periode aan bod.

kaarten en boek_edited.jpg

Meer info

Prijs met pdf:€ 247,-

Prijs met boek:€ 272,-

Momenteel ben ik nog aan het werken aan de juiste betaalmethode. 
Ondertussen kunt U een mail sturen via contact, dan maak ik het via deze weg in orde.

Een sprankeltje hoop is meer waard dan goud.

Add a subheading (16)_edited.jpg

Ik hoop oprecht dat dit traject je veel steun, troost en innerlijke vrede zal brengen. Net als jij, zocht ik naar verhalen en ervaringen van mensen die hetzelfde hadden doorgemaakt. Ik verlangde naar steun en begrip, iemand zoals jij en ik.

bottom of page