top of page

The Full Story

Mij even voorstellen

Hallo en hartelijk welkom! Mijn naam is Annemie Bruinjé, en ik ben verheugd dat je de tijd neemt om meer over mij te ontdekken. Deze pagina is bedoeld om je een inkijkje te geven in wie ik ben, wat me drijft en waarom ik doe wat ik doe.

IK geloof dat iedereen kan ontwikkelen tot de persoon die ze willen zijn!

Niet zo eenvoudig om in een paar zinnen jullie met mij te laten kennismaken. Ik kom uit een gezin van 5, ik heb een oudere broer en zus. Ik heb zelf een fantastische  dochter en een verloren dochterje die ik nog elke dag koester. Ik ben getrouwd en woon in de polders in Meerdonk met onze hond Petra en onze 2 kippen .

Ik ben van oorsprong leerkracht basisonderwijs, toch had ik na 25 jaar het gevoel dat ik nog andere uitdagingen in mijn leven wou aangaan. Hierdoor ben ik verschillende opleidingen gaan volgen en gestart als ondernemer. Een tweede "werkpassie" kwam zo in mijn leven.

Ben je nieuwsgierig  en wil je op de hoogte gehouden worden? Je kunt je aanmelden via de contactpagina van mijn website.

Mijn passies

  • Mijn hart gaat al heel mijn leven uit naar kinderen.

  • Ik heb interesse in alles wat met persoonlijke ontwikkeling te maken heeft.

  • Dieren en de natuur zijn een rode draad in mijn leven.

  • De laatste jaren ben ik diep gepassioneerd door de pré-en perinatale psychologie.

  • Wij gaan veel fietsen en wandelen en houden ervan op reis te gaan naar de noordelijk gelegen landen met onze caravan.

  • Ik hou van schilderen met aquarel verf (zoals de afbeeldingen op deze webiste).

Mijn visie op het leven

Ons levenspad wordt beïnvloed door een complexe mix van factoren, waaronder onze vroege ervaringen, onze omgeving, en de mensen die we ontmoeten. Het is echter onze innerlijke kracht, ons zelfbewustzijn en onze keuzes die uiteindelijk bepalen hoe we met deze invloeden omgaan en welke richting we opgaan in het leven.

Het besef dat we de regie hebben over ons eigen leven en dat we keuzes kunnen maken die onze groei en ontwikkeling bevorderen, is een krachtige boodschap. Het benadrukt het belang van zelfreflectie, het cultiveren en ontdekken van onze eigen overtuigingen en het streven naar persoonlijke groei.

Het is ook waardevol om te erkennen dat mensen en kansen in ons leven vaak op het juiste moment op ons pad komen, waardoor we kunnen leren en groeien. Dit herinnert ons eraan om open te staan voor nieuwe ervaringen en relaties, omdat ze allemaal kunnen bijdragen aan onze persoonlijke ontwikkeling.

Deze visie is mijn drijfveer in mijn werk als coach maar ook in  in het onderwijs. Ik wil de nadruk leggen op het ontgrendelen van het volledige potentieel van elk uniek individu, ongeacht hun afkomst, hun evolutie, hun verleden, leeftijd, geslacht of cultuur.

20221009_132512_edited.jpg
bottom of page