top of page

Jouw coach Annemie

_DSC05452.jpg

           

 • HSP coach: Is je hoogsensitiviteit een last in plaats van een gave? Ben je veel vermoeid? Kan je niet met al die prikkels omgaan? Begrijpen de anderen je niet?...

 • Gedragscoach voor kinderen: Zijn er gedragingen bij je kind die je zorgen  baren? En weet je geen oplossing meer?
   

 • Gedragsverandering voor jezelf: Zijn er gedragingen bij jezelf die je niet    kan veranderen of niet begrijpt?

 • Personal coach: Heb je hulp nodig bij persoonlijke uitdagingen?

            Lees hieronder alle info over de verschillende onderdelen.

     

HSP coach
 

Ben jij hoogsensitief? Voel jij je veel vermoeid? Verdwijnt je energie zomaar? Ook al eet je gezond en slaap je genoeg? Wil je leren omgaan met de vele prikkels ? Voel je je niet begrepen door anderen? Begrijp jij jezelf soms niet? ...
In hoogsensitiviteit schuilen veel uitdagingen maar ook veel talenten!

Ben je hoogsensitief maar voel je dat het toch niet helemaal klopt? Dan ben je naast HSP misschien ook HSS (met prachtige kwaliteiten). Je laadt wel ook op in groep, houdt regelmatig van de drukte, valt vlug in verveling, wil veel uitdagingen... en dit samen met hoogsensitiviteit kan een serieuse uitdaging zijn voor je. 

Ik ben zelf hoogsensitief en een HSS. Ik leer je met behulp van kennis en praktische tools om te gaan met jouw hoogsensitiviteit en  hss (indien jij dit ook bent). 

De start van je tocht begint met de hsp test. Zo kan je al kennis maken met een deeltje van je hoogsensitiviteit nl. zintuigoverprikkeling. Je vindt deze test op: https://www.centrumopenmind.be/hoogsensitief-hsp-test/ . Neem wel een print screen als je het wil bewaren, deze site is veilig maar stuurt je geen mail met het resultaat.

Wil je daarna verdere begeleiding dan ben ik er voor je.

Het water vloeit maar één kant op, ga mee met de stroom, trotseer de golven en gedij op het strand.   

Spiegelcoach

Gedragsverandering bij je kind of jezelf met GIK en BIK

Deze info zal je wel even verwonderen toch is deze methodiek gebaseerd op de pre-en perinatale psychologie en heeft een wetenschappelijke basis. Heel veel gedragingen van jou/ je kind vinden hun oorsprong in de manier hoe de zwangerschap en de bevalling verlopen zijn alsook tijdens  de eerste 2 jaar van je leven. 

- Kan jij/jouw kind moeilijk keuzes maken en heeft een tangverlossing plaatsgevonden?

- Gaat de hechting moeizaam? Was jij/je kind direct na de geboorte weggehaald?

- Kan jij/je kind moeilijk grenzen aangeven en was het een geboorte met een keizersnede?

- Heb jij/ je kind moeite met afscheid nemen? Was het verblijven in een couveuse noodzakelijk?

- Geeft jij/jouw kind snel op? Gebeurde de geboorte onder algehele narcose?

-..........

Dit is een kleine greep uit geboortepatronen die gedragingen duidelijk en zichtbaar kunnen maken. Het is altijd een uniek verhaal en het wordt maar duidelijk nadat het geboorteverhaal in kaart is gebracht. 

Wil je begrijpen waarom jij/je kind bepaalde gedragingen stelt en ontdekken wat de onderliggende behoeften zijn zodat  je verdere stappen kan ondernemen?

Tijdens de eerste stap GIK (geboorte in kaart) brengen we de geboorte in kaart, ik stuur je op voorhand een vragenlijst door die je invult en een week voor de afspraak terug stuurt, zodat ik op tijd aan het voorbereidend werk kan beginnen. Daarna volgt een sessie van 3 uur (dit kan ook in 2 sessies gepland worden afhankelijk hoe jij dit wil). Hierna stuur ik je een verslag door en kan je al deels thuis aan de slag.

In de volgende sessie worden  de behoeften achter het “wederkerende, storende of verontrustende” gedrag in kaart gebracht aan de hand van BIK (behoeften in kaart) waardoor we vanuit de behoeften van jouw/je kind verdere stappen kunnen ondernemen.

Meerdere kortere sessies zijn ook mogelijk.

                         In het boek des levens schrijft iedereen zijn eigen verhaal.

GIK en BIK

Personal coach

 

 • Zit je ergens vast in je leven? Blijf je in rondjes lopen?

 • Kom je altijd dezelfde soort partner tegen?

 • Zit je in de knoop met je gevoelens?

 • Verloopt een relatie moeilijk en weet je niet meer hoe je verder moet?

 • Heb je een persoonlijke uitdaging op je pad die te moeilijk is om dragen?

 • Sta je voor een dilemma waar je niet uitgeraakt?

 • Weet je niet wat je wil in het leven?

 • Kan je niet omgaan met de wereld om je heen?

En nog vele vragen die op je pad komen en onbeantwoord blijven. Deze uitdagingen hebben een diepere persoonlijke betekenis, leer deze kennen en de deur zal opengaan om verdere stappen te ondernemen.

Ik werk niet met een vast stramien elke persoon en elke hulpvraag is uniek en de begeleiding zal op jouw unieke zelf afgestemd worden, we gaan samen op weg, stap voor stap. Door je bewust te worden van de reden(en) waarom je deze uitdagingen moet trotseren, en daaraan oplossingen en diepe inzichten leert koppelen, zorgt ervoor dat je anders in het leven zal staan en je in staat zal stellen om uit je comfortzone te stappen en beslissingen  te nemen.

Je niveau van bewustzijn bepaalt in welk licht je een ervaring ziet.

Reiki

Nog niet overtuigd? 

Wil je verder met je leven dan ben jij de enige persoon die de eerste stap kan zetten. Ik wil je daar graag in begeleiden, stap voor stap gaan we vooruit. Het coachen gebeurt in een veilige setting en kan zowel in de praktijk als online doorgaan.

Heb je een uitdaging waarvan je niet weet of je bij mij terecht kan dan mag je me hierover gerust mailen. Indien ik vind dat je beter bij iemand anders hulp inroept ( vb. met een andere specialisatie) dan zal ik je dat eerlijk laten weten.

Ik hoop van harte dat je de kracht in jou vindt, hoe klein deze nu momenteel misschien wel is, om een afspraak te maken.
In het leven blijft het nooit donker, ergens zal je leven weer lichter en vreugdevoller worden zolang jij maar verandering wil. 

bottom of page