Jouw coach Annemie

_DSC05452.jpg

           Bewustzijnscoach / Gedragscoach

  • Zijn er gedragingen bij je kind die je zorgen baren dan is Gik de oplossing.

  • Zit je ergens vast in je leven? Blijf je in rondjes lopen?

  • Kom je altijd dezelfde soort partner tegen?

  • Zit je in de knoop met je gevoelens?

  • Verloopt een relatie moeilijk en weet je niet meer hoe je verder moet?

  • Heb je een persoonlijke uitdaging op je pad die te moeilijk is om dragen?

  • Sta je voor een dilemma waar je niet uitgeraakt?

  • Weet je niet wat je wil in het leven?

  • Kan je niet omgaan met de wereld om je heen?

En nog vele vragen die op je pad komen en onbeantwoord blijven. Deze uitdagingen hebben een diepere persoonlijke betekenis, leer deze kennen en de deur zal opengaan om verdere stappen te ondernemen.

             De sessies kunnen zowel in onze praktijk als online doorgaan.

Bewustzijnscoach

Je niveau van bewustzijn bepaalt in welk licht je een ervaring ziet.

Ik werk niet met een vast stramien elke persoon en elke hulpvraag is uniek en de begeleiding zal op jouw unieke zelf afgestemd worden, we gaan samen op weg, stap voor stap. Door je bewust te worden van de reden(en) waarom je deze uitdagingen moet trotseren, en daaraan oplossingen en diepe inzichten leert koppelen, zorgt ervoor dat je anders in het leven zal staan en je in staat zal stellen om uit je comfortzone te stappen en beslissingen  te nemen.

 

GIK en BIK

In het boek des levens schrijft iedereen zijn eigen verhaal.

Deze info zal je wel even verwonderen toch is deze methodiek gebaseerd op de pre-en perinatale psychologie en heeft een wetenschappelijke basis. Heel veel gedragingen van jou/ je kind vinden hun oorsprong in de manier hoe de zwangerschap en de bevalling verlopen zijn alsook tijdens  de eerste 2 jaar van je leven. 

- Kan jij/jouw kind moeilijk keuzes maken en heeft een tangverlossing plaatsgevonden?

- Gaat de hechting moeizaam? Was jij/je kind direct na de geboorte weggehaald?

- Kan jij/je kind moeilijk grenzen aangeven en was het een geboorte met een keizersnede?

- Heb jij/ je kind moeite met afscheid nemen? Was het verblijven in een couveuse noodzakelijk?

- Geef jij/jouw kind snel op? Gebeurde de geboorte onder algehele narcose?

Dit is een kleine greep uit geboortepatronen die gedragingen duidelijk en zichtbaar kunnen maken. Het is altijd een uniek verhaal en het wordt maar duidelijk nadat het geboorteverhaal in kaart is gebracht. 

Wil je begrijpen waarom jij/je kind bepaalde gedragingen stelt en ontdekken wat de onderliggende behoeften zijn zodat  je verdere stappen kan ondernemen?

Tijdens de eerste stap GIK (geboorte in kaart) brengen we de geboorte in kaart, ik stuur je op voorhand een vragenlijst door die je invult en een week voor de afspraak terug stuurt, zodat ik op tijd aan het voorbereidend werk kan beginnen. Daarna volgt een sessie van 3 uur (dit kan ook in 2 sessies gepland worden afhankelijk hoe jij dit wil). Hierna stuur ik je een verslag door en kan je al deels thuis aan de slag.

In de volgende sessie worden  de behoeften achter het “wederkerende, storende of verontrustende” gedrag in kaart gebracht aan de hand van BIK (behoeften in kaart) waardoor we vanuit de behoeften van jouw/je kind verdere stappen kunnen ondernemen.

 

Het water vloeit maar één kant op, ga mee met de stroom, trotseer de golven en gedij op het strand. 

 

Nog niet overtuigd? 

Wil je verder met je leven dan ben jij de enige persoon die de eerste stap kan zetten. Ik wil je daar graag in begeleiden, stap voor stap gaan we vooruit. Het coachen gebeurt in een veilige setting en kan zowel in de praktijk als online doorgaan.

Heb je een uitdaging waarvan je niet weet of je bij mij terecht kan dan mag je me hierover gerust mailen. Indien ik vind dat je beter bij iemand anders hulp inroept ( vb. met een andere specialisatie) dan zal ik je dat eerlijk laten weten.

Ik hoop van harte dat je de kracht in jou vindt, hoe klein deze nu momenteel misschien wel is, om een afspraak te maken.
In het leven blijft het nooit donker, ergens zal je leven weer lichter en vreugdevoller worden zolang jij maar verandering wil.