top of page
GIK en BIK

Kindercoach ( 2,5-7 jaar) door ouderondersteuning

Welkom bij Ouderondersteuning: Ontdek de Kracht van Inzicht!

Heb je jezelf wel eens afgevraagd: "Hoe komt het dat mijn zoon zo bang is?", "Waarom kan mijn dochter niet voor zichzelf opkomen?", "Waarom durft ze niet bij een vriendinnetje gaan slapen? " of "Waarom doet je kind niet wat je vraagt?".
 

Als ouder kan je je radeloos voelen als het gaat om het gedrag van je kind.  Ik geloof dat de oplossing niet bij het kind ligt, maar bij jou als ouder. Deze stelling kan even tijd nodig hebben om te verwerken, toch ligt bij jou de oplossing.

Ik ga samen met jou aan de slag, niet met je kind. Ik ben ervan overtuigd dat de sleutel tot verandering in jou verscholen ligt. Door inzicht te krijgen in de oorsprong van het gedrag van je kind en hier dan mee verder aan de slag te gaan als volwassene, zal het gedrag van je kind veranderen. De methode waar ik mee werk heet GIK (geboorte in kaart).

Jij als ouder zult door de inzichten, die je nu nog niet helder zijn, op een andere manier naar je kind gaan kijken en er anders mee omgaan, waardoor gedragsveranderingen mogelijk worden. Het gaat niet over het dwingen van je kind om zich te "gedragen in de wereld", maar om te begrijpen waar het gedrag vandaan komt, welke behoeften je kind met zijn gedrag wil duidelijk maken en hier samen mee aan de slag te gaan.

Met mijn traject als ouder krijg je:

  • Inzicht in de oorsprong van het gedrag: Ontdek waar het gedrag van je kind vandaan komt.

  • Een diepere band met je kind: Leer wat je kind nodig heeft en waarom, wat leidt tot een sterkere ouder-kindrelatie.

  • Meer begrip voor het gedrag: Begrijp waarom je kind zich gedraagt zoals het doet.

  • Acceptatie: Leer hoe je kunt accepteren hoe de eerste levensjaren zijn verlopen.

  • Oplossingen: we zoeken samen tools om actief met deze inzichten aan de slag te gaan en zo de nog ongekende behoeften van je kind te vervullen waardoor gedrag zal veranderen.
     

Laat me je helpen ontdekken hoe je als ouder kunt bijdragen aan positieve veranderingen in het gedrag van je kind. Samen kunnen we een sterke basis leggen voor een gelukkige toekomst.

Neem vandaag nog contact metme op om te beginnen!

 

                         In het boek des levens schrijft iedereen zijn eigen verhaal.

Spiegelcoach

Coach voor volwassenen
 

Ontdek een leven vol balans, voldoening en energie!

Herken je dit? Voel je je vastgelopen op bepaalde gebieden in je leven? Ervaar je een gebrek aan balans, voldoening en energie? Merk je dat je telkens weer in oude gewoonten vervalt, waardoor je geen vooruitgang boekt? Lukt het je niet om uit je comfortzone te stappen en een nieuwe richting in te slaan? Kan je je verleden niet loslaten? 

Leven kan als een eindeloze herhaling voelen, zonder echte bevrediging. Het lijkt alsof je geleefd wordt, terwijl het leven aan je voorbijraast zonder dat je innerlijke geluk ervaart.
Diep van binnen houd je jezelf tegen door belemmerende overtuigingen en patronen, waardoor je je dromen niet kunt najagen.

 

Verlang je naar een lichter, vreugdevoller leven waarin jij de regie hebt? Een leven dat draait om vervulling in plaats van overleven? Wil je eindelijk keuzes maken die jouw diepste behoeften, verlangens en dromen werkelijkheid maken?
Neem dan contact met me op.

Het water vloeit maar één kant op, ga mee met de stroom, trotseer de golven en gedij op het strand.   

Nog niet overtuigd? 

Wil je verder met je leven dan ben jij de enige persoon die de eerste stap kan zetten. Ik wil je daar graag in begeleiden, stap voor stap gaan we vooruit. Het coachen gebeurt in een veilige setting en kan zowel in de praktijk als online doorgaan.

Heb je een uitdaging waarvan je niet weet of je bij mij terecht kan dan mag je me hierover gerust mailen. Indien ik vind dat je beter bij iemand anders hulp inroept ( vb. met een andere specialisatie) dan zal ik je dat eerlijk laten weten.

Ik hoop van harte dat je de kracht in jou vindt, hoe klein deze nu momenteel misschien wel is, om een afspraak te maken.
In het leven blijft het nooit donker, ergens zal je leven weer lichter en vreugdevoller worden zolang jij maar verandering wil. 

bottom of page