top of page

     Spiritueel koesterpad©
           na je miskraam

Met kaartenset en koesterboek vanaf augustus

Het doel van dit koesterpad is dat je een dieper inzicht krijgt in je rouwproces en dat je aan de hand van de kaarten en tools je kindje en de gebeurtenis een plek kunt geven in je leven en kunt integreren in je familie. Je leert opnieuw de eerste stappen te zetten in je persoonlijke en spirituele ontwikkeling, en met vernieuwde hoop aan een nieuw hoofdstuk in je leven te beginnen.

Voor diepere info over de inhoud van het spirituele aspect volg deze knop:

Koesterboek abortus spir (2).png
miskraam facebookposts.png
specht spir koestertraject (10).png
Add a subheading (13).png
Dwarrelend komt de vlinder van bloem tot bloem, vertellen over een aards visioen, een visioen van weelde en jolijt, van liefde en respijt, van dood en reïncarneren, van groei en blijven leren. De vlinder fladderend van bloem tot bloem vertelt over nu, vertelt over toen.
Koesterboek abortus spir lijst.png
Add a subheading (14).png

Meer info

Prijs met pdf:       € 247,-

Prijs met boek:      € 272,-

Spirituele doelstellingen

 1. Zielsverkenning:

  • Het streven naar een diepgaand begrip van de eigen ziel, inclusief de keuzes en lessen die de ziel mogelijk heeft gekozen om te ervaren in dit leven.

 2. Dienstbaarheid:

  • Overdenken van het concept dienstbaarheid door middel van liefde en  compassie  aan anderen en aan jezelf als een vorm van spirituele evolutie.

 3. Contact met Spirituele Gidsen:

  • Het zoeken naar verbinding met spirituele gidsen, engelen, spirits... of hogere krachten om leiding te krijgen bij het begrijpen van de ervaring en het vinden van heling op spiritueel niveau.

 4. Rituelen:

  • Het creëren van persoonlijke rituelen of ceremonies om de spirituele aspecten van je miskraam en je kind te eren, genezing te bevorderen en de weg vrij te maken voor vernieuwing en transformatie.

 5. Harmonisatie van je lichaam:

  • Het werken aan het in evenwicht brengen en harmoniseren van je lichaam als een manier om de spirituele energieën in het lichaam te herstellen na de verstoring veroorzaakt door je miskraam.

 6. Visualisatie:

  • Het beoefenen van visualisatie om dieper in het innerlijke zelf te duiken, spirituele inzichten te verkrijgen en emotionele genezing te bevorderen.

 7. Verbondenheid met Universele Energie:

  • Het cultiveren van een gevoel van verbondenheid met de universele energie en het begrijpen van de eigen rol in het grotere kosmische geheel.

Het is belangrijk te benadrukken dat spirituele groei een zeer persoonlijk proces is en dat iedereen zijn eigen unieke reis bewandelt.

Een sprankeltje hoop is meer waard dan goud.

Ik hoop oprecht dat dit koesterpad je veel steun, troost en innerlijke vrede zal brengen. Net als jij, zocht ik naar verhalen en ervaringen van mensen die hetzelfde hadden doorgemaakt. Ik verlangde naar steun en begrip, iemand zoals jij en ik.

bottom of page