top of page

Workshops / webinars

Ik geef workshops en webinars rond zwangerschap en geboorte.

Ik ben gepassioneerd over de impact die geboortepatronen/trauma hebben op het latere gedrag van het kind en later dus ook op jou als volwassene.

Gratis webinar
HSP en geboortepatronen tijdens HSP week

Hoogsensitiviteit is aangeboren, zijn 1 of beide ouders hoogsensitief dan is de kans heel hoog dat het kind ook hoogsensitief is, toch is dit niet het enige dat bijdraagt aan de gevoeligheid van jou of van je kind. Dit webinar gaat over de invloeden van geboortepatronen tijdens de pré-en perinatale periode. In dit webinar wordt duidelijk welke invloed een aantal geboortepatronen tijdens de zwangerschap en geboorte kunnen hebben op de baby. Daarop volgend blijven deze gevolgen van de geboortepatronen zich herhalen bij het kind in hun gedrag en ook nog verder als volwassene.Heel veel gedragingen van kinderen/volwassenen vinden hun oorsprong in de manier hoe de zwangerschap en de bevalling verlopen zijn alsook tijdens de eerste 2 jaar van het leven. Jij als hoogsensitieve hebt veel kans dat je kind ook hoogsensitief is, door rekening te houden met zijn geboorteverhaal kan je al veel voorkomen tijdens zwangerschap of nadien aan de slag gaan met onderliggende behoeften. Dit webinar is een eerste kennismaking met de pré-en perinatale psychologie. Laat je verwonderen! Ook jouw geboorteverhaal heeft nu nog altijd impact op jezelf.</p>
 

Wanneer?

Di webinar is verlopen

Interesse in een workshop of webinar over de invloed van je geboorte op jezelf of je kinderen?

Ben je nieuwsgierig ? Je kunt je aanmelden via de contactpagina van mijn website dan hou ik je cop de hoogte voor de komende workshops of webinars.

Ruikende bloemen
bottom of page