top of page

Workshop Baby Bewust Zwanger 

De reis van de baby

Ik geef workshops rond zwangerschap en geboorte.

Ik ben gepassioneerd over de impact die geboortepatronen hebben op het latere gedrag van het kind en later dus ook op jou als volwassene.

Vanaf 6 juli 
lancering

Ons topteam !!

thumbnail.jpg

Wij hebben elkaar gevonden in de wereld van de pre- en perinatale psychologie. 
Onze workshop gaat door in België en in Nederland.
 

Workshop Baby Bewust Zwanger in groep met vriendinnen of collega's

Deze workshop gaat over de invloeden van geboortepatronen tijdens zwangerschap, geboorte en de eerste duizend dagen. Enkele voorbeelden van deze patronen zijn: gewenst zijn, stress tijdens zwangerschap, geboren worden met klemmen, te vroeg geboren worden, stuitligging, epiduraal, tweeling, vorige miskraam of abortus...  In deze workshop wordt duidelijk welke invloed een aantal geboortepatronen tijdens de zwangerschap en geboorte kunnen hebben op je baby. Daarop volgend blijven deze gevolgen van de geboortepatronen zich herhalen bij het kind in hun gedrag en ook nog verder als volwassene.Heel veel gedragingen van kinderen/volwassenen vinden hun oorsprong in de manier hoe de zwangerschap en de bevalling verlopen zijn alsook tijdens de eerste 2 jaar van het leven. Door rekening te houden met deze patronen kan je al veel voorkomen tijdens zwangerschap of nadien aan de slag gaan met onderliggende behoeften.

 

Laat je verwonderen! Ook jouw geboorteverhaal heeft nu nog altijd impact op jezelf.
 

Workshop: Baby Bewust Zwanger 

Je kan kiezen tussen 2 soorten workshops:

Basis Workshop 

Je leert kennis maken met de invloeden van geboortepatronen op je kind. Deze workshop is aangeraden als je zwanger wil worden , zwanger bent of al kinderen hebt.
Dit is een basis kennismaking over de gevolgen van patronen en een  aanbod van hulpmiddelen waar je direct mee aan de slag kan. Deze duurt ±2 uur. Het is een workshop waar je veel kennis zal opdoen en zelf aan de slag zal gaan. Wil je je kind een zo goed mogelijke start geven dan is deze basis workshop essentieel om te volgen.

                                 Laat je verwonderen.

Baby Bewust Zwanger workshop:


Waarom zou je niet direct de Baby Bewust Zwanger workshop volgen?

Wil je alles te weten komen om je kind een waardevolle start te geven? Dan gaan we samen op pad in deze driedelige workshop waar ik jullie een deel theorie zal geven en waar we ook heel tof interactief aan de slag gaan.

Elk thema duurt ±2 uur, we kunnen een workshop op een dag organiseren of dit spreiden over 3 avonden. Je krijgt achteraf ook waardevolle documenten mee naar huis. 

De thema's zijn : 

  • Zwangerschap

  • Geboorte 

  • Het vierde trimester (eerste duizend dagen na geboorte) 

Deze professionele Baby bewust zwanger workshop hebben we in elkaar gestoken met een groep van 9 vrouwen , elk met hun eigen specialisme.

                                    Prijzen:

Basis Workshop : 

Baby bewust zwanger workshop : 

P.S. : De basisworkshop is niet het eerste deel van de Baby Bewust Zwanger workshop. Je zal dus echt moeten kiezen welke je het liefste wil volgen. Vind je dit moeilijk dan mag je gerust contact met mij opnemen.


 

Ben je nieuwsgierig ? Je kunt je aanmelden via de contactpagina van mijn website dan spreken we verder af.

Lancering
6 juli

Ruikende bloemen

Hoe gaan we samen aan de slag?

1

Maak een groep vriendinnen/ collega's
(minimum 4)

  • Heb je een aantal vriendinnen

(partners zijn gratis) die  zwanger willen worden , zwanger zijn of reeds kinderen hebben dan kan je samen deze workshop organiseren. De datum, plaats, planning... spreken we  samen af.

-Of zijn jij en je collega's nieuwsgierig in deze wonderbaarlijke info? Organiseer dan samen deze workshop. De datum,  plaats, planning...spreken we samen af.

2

Neem contact met mij op

Neem contact met mij op via deze link, ik neem dan zo vlug mogelijk contact met je op om alles samen te plannen. Probeer al een paar data samen vast te leggen dit maakt het plannen eenvoudiger.

3

Planning

Als ik alle info heb ontvangen en we een datum hebben geprikt, stuur ik iedere  deelnemer de nodige info. 

We maken er een wonderbaarlijke workshop van!

BBZ.jpg
bottom of page