top of page

Koestertraject©  met kaartenset   en koesterboek 

Het doel van dit traject is dat je een dieper inzicht krijgt in je rouwproces en dat je aan de hand van de kaarten en tools je kindje en de gebeurtenis een plek kunt geven in je leven en kunt integreren in je familie. Je leert opnieuw de eerste stappen te zetten in je persoonlijke ontwikkeling en dit verder ontwikkelen dan je voor je abortus stond. Je gaat met vernieuwde hoop aan een nieuw hoofdstuk in je leven bouwen.

Add a subheading (9).png
Add a subheading (8).png

Liefdevol omarmt hij mij, hij weet niet wat te doen, ik sluit mijn ogen kan niets meer aan, dan geeft hij plots een zoen. Een zoen zo teder en zo lief, een wondermooi gebaar.

Een zoen van troost. Een zoen die zachtjes zegt wist ik het maar.

Een sprankeltje hoop is meer waard dan goud.

Bij dit koestertraject kan je kiezen uit 2 versies

  • standaard traject (voor iedereen)

  • spiritueel traject (Het spirituele traject is ontwikkeld met hulp van Fleur V.) 

Daar ik zoveel mogelijk mensen wil helpen met deze uitdaging in hun leven heb ik deze twee trajecten gemaakt. Mensen die een bepaalde godsdienst omarmen kunnen het standaard koestertraject volgen, spirituele mensen natuurlijk het spirituele traject. Beide trajecten zijn deels overlappend en zeker evenwaardig. In beide trajecten worden alle fascetten waarmee je geconfronteerd wordt tijdens deze periode behandeld.

Meer info

Prijs :€ 197,-

Een sprankeltje hoop is meer waard dan goud.

Ik hoop oprecht dat dit traject je veel steun, troost en innerlijke vrede zal brengen. Net als jij, zocht ik naar verhalen en ervaringen van mensen die hetzelfde hadden doorgemaakt. Ik verlangde naar steun en begrip, iemand zoals jij en ik.

bottom of page